Verleggen of Overstappen Sim only

We leggen graag uit hoe een Sim Only verlenging werkt, of 

Een verlenging van je sim only abonnement is feitelijk een vernieuwing van je bestaande contract.

Voordat je op zoek kunt gaan naar het goedkoopste Sim only abonnement is het van belang om eerst even stil te staan bij Sim only zelf. Wat is het namelijk vraag je je af? Een Sim only abonnement doet precies wat de naam eigenlijk al zegt. Je wordt voorzien van een SIM kaart. Je sluit geen abonnement meer af moet een toestel, maar je krijgt alleen de Sim kaart in huis. Het is dus perfect als je een telefoon hebt die je nog altijd graag gebruikt. Hoewel je nog steeds elke maand voor je Sim only abonnement betaalt, verschilt het van een contract in die zin dat er geen sprake is van een lange termijn verplichting. In de meeste gevallen kunt je een gekozen Sim only abonnement al na 30 dagen wijzigen of zelfs beëindigen. Er zijn twee soorten Sim only abonnementen die je kunt vinden op dit moment:

  • Beperkte Sim only – bij een Beperkt Sim only abonnement zit er een limiet aan de hoeveelheid belminuten of MB’s die je hebt voor jouw mobiele telefoon. Dit betekent dat je kunt bellen of internetten tot aan het limiet. Nadat je het limiet hebt bereikt schakel je over op het buiten de bundel tarief, dit is vaak wat hoger dan de prijs van je eigen bundel.

  • Onbeperkte Sim only – mocht je nu veel gebruik maken van internet dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor het Onbeperkte Sim only abonnement. Zoals je al wel aan de naam kunt zien is het hiermee mogelijk om onbeperkt te internetten en te bellen. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over kosten die je maakt buiten de bundel. Ook voor het vergelijken van onbeperkte Sim Only abonnementen ben je bij ons aan het juiste adres.

  • Sim-only is aanzienlijk flexibeler dan andere abonnementen

  • Sim-only is makkelijker af te sluiten

  • Sim-only is vaak veel goedkoper