Meest gestelde vragen (FAQ)

Met een goedkope sim only aanbieding kun je goedkoop mobiel bellen. Bij een simonly abonnement ontvang je namelijk geen dure telefoon. Je krijgt dan een extra hoge korting op je maandelijkse abonnementskosten.
Heb je al een goedkoop sim only abonnement of heb je een normaal abonnement en loopt het contract bijna af? Stap dan nu over en bestel de goedkoopste simonly aanbieding online.
Een abonnement verlenging is een verlenging van uw huidige telefoon abonnement. U blijft dan bij uw eigen provider en behoudt uw nummer en simkaart. Bij Sim Only verlenging krijgt u in plaats van een telefoon bij het abonnement extra hoge korting op uw abonnementskosten.
Mocht het product niet naar wens zijn dan heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
Bij veel providers is sim only nummerbehoud gratis. Door sim only vergelijken zie je welke providers gratis nummerbehoud sim only aanbieden. Op onze pagina’s van alle mobiele aanbieders staat uitgebreid beschreven wat de mobiele abonnementen in houden.
Met een simonly abonnement ga je goedkoop mobiel bellen. Dit goedkoop bellen is veel goedkoper dan bij een normaal telefoon abonnement. Dit komt omdat er een hoge korting wordt verrekend op je sim only abonnement. Deze korting is normaal de dure telefoon die je bij een abonnement krijgt en dus eigenlijk zelf betaald. Een voorwaarde voor sim only bellen is dat je huidige toestel simlockvrij moet zijn.
De standaard looptijd van een mobiele telefoon abonnement is 1 of 2 jaar. Na deze periode zal de provider het contract stilzwijgend verlengen. De opzegtermijn is dan voor consumenten 1 maand en voor zakelijke abonnementen 3 maanden.